112.599 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Radna širina79 cm
Prečnik seta Prečnik seta za usitnjavanje31 cm
Pogon2V + 1R
Kapacitet rezervoara3,6 l
Tip motoraEHC 600.0

Benzinska freza MH 600: Robusna freza sa moćnim motorom za teže radove na tvrdom tlu.

STIHL MH 600 benzinska, za zahtevne poljoprivredne i hortikulturne primene, idealna je za razbijanje guste, čvrste zemlje i rad na velikim površinama. Sve komponente dizajnirane su za teške uslove rada i napravljene od veoma izdržljivih materijala.

Noževi sečiva STIHL MH 600 freze su oblikovani tako da se što efikasnije ukopavaju i posebno efikasno okreću zemlju. Radna širina MH 600 se po potrebi može smanjiti sa 79 cm na 56 cm zahvaljujući odvojivom produžetku za motiku; to znači da možete efikasno uzgajati useve čak i kada su gušće zasađeni. Dok radite, bočni štitnici štite postojeće biljke od oštećenja tokom obrade zemljišta.

Moćnu frezu MH 600 pokreće izdržljiv STIHL EHC motor visokog obrtnog momenta. Pouzdana pogonska jedinica pokreće frezu preko 2 stepena prenosa unapred i unazad, tako da možete manevrisati i okretati alat uz malo napora. Za visok nivo udobnosti pri radu i lako upravljanje, šipka se može podesiti tako da odgovara individualnim potrebama bez upotrebe alata. Poluga gasa se nalazi blizu ručki, tako da možete slobodno da podešavate brzinu motora palcem i bez puštanja upravljača. Okretna kočnica koja se može podesiti po visini održava STIHL MH 600 na pravom putu dok radite. Za održavanje i negu, freza se lako može postaviti u položaj za čišćenje. Preklopna poluga i sklopivi transportni točkovi vam omogućavaju da sa lakoćom transportujete i pomerate motornu frezu MH 600.

Servis i saveti