120.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pogon1V + 1R
Radna širina85 cm
Prečnik seta Prečnik seta za usitnjavanje32 cm
Kapacitet rezervoara1,4 l
Tip motoraSerie HD775 OHV SC

Benzinska freza MH 685: snažan alat za teško tlo

STIHL MH 685 freza za zahtevne kućne baštovane, pejzažne arhitekte i zemljoradnike je prepoznatljiva po svom visokom kvalitetu gradnje od očvrsnutog čelika i aluminijuma, što je čini idealnom za tvrđe primene i tvrda tla. Specijalno oblikovani razdvojni nož MH 685 freze reče umesto da secka, budući da prodire u tlo, što mu omogućava da radi vrlo efikasno. Možete smanjiti radnu širinu STIHL baštenske freze sa 85 cm na 60 cm po potrebi, zahvaljujući kompletu motike koja se može podeliti.

Motike pokreće snažni OHV motor koji poseduje sistem jednostavnog pokretanja. Jedinica pokreće STIHL MH 685 frezu napred i nazad, što znači da možete manevrisati ili resetovati vaš kurs uz mali napor. Podesiva šipka pruža još veću udobnost prilikom upravljanja. STIHL antivibracioni sistem takođe smanjuje vibracije koje troše snagu u šipci baštenske freze, štiteći vaše mišiće i zglobove.

Dok radite, možete koristiti palac za slobodno podešavanje brzine. Trosmerni podesivi kočioni podupirač održava STIHL MH 685 na pravoj traci tokom upravljanja. Za održavanje i negu lako možete da premestite električnu frezu u poziciji za čišćenje, a onda da je bez napora pokrenete zahvaljujući preklopivim transportnim točkovima.

Za dodatne prednosti, opcioni dodaci za STIHL MH 685 baštensku frezu uključuju:

  • tegove za bočni utovar po potrebi, uz STIHL AZG 030 komplet tegova;
  • frezu za pravljenje bankova u svrhu kreiranja brazdi (bilo STIHL AHK 701 promenljivu frezu za pravljenje bankova ili STIHL AHK 702 fiksnu frezu za pravljenje bankova) i
  • sa STIHL AM 031 gvozdene točkove za naročito zahtevne primene i teško tlo.
MH 685

Servis i saveti