152.599 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Radna širina121 cm
Prečnik seta Prečnik seta za usitnjavanje36 cm
Pogon2V + 1R
Kapacitet rezervoara4 l
Tip motoraEHC 700.0

Benzinska freza MH 700: Vrlo moćna freza sa velikom radnom širinom za velike obradive površine

Sa benzinskom frezom STIHL MH 700 možete se uhvatiti u koštac čak i sa veoma zahtevnim radovima na velikim površinama zemljišta i njiva u poljoprivrednom i hortikulturnom sektoru. STIHL MH 700 se takođe može koristiti za brzo i efikasno razbijanje gustih, tvrdih tla. Sve komponente su dizajnirane za teške primene i vrhunske performanse.

Sečiva freze MH 700 oblikovana su tako da se što efikasnije ukopavaju i da naročito efikasno cirkulišu kroz zemlju. Radna širina se može smanjiti sa 121 cm na 98 cm, 75 cm ili 53 cm zahvaljujući odvojivom produžetku za motiku, što znači da možete vrlo dobro da radite čak i na uskim redovima sadnje.

Moćnu frezu MH 700 pokreće izdržljiv, izuzetno snažan STIHL EHC motor. Inteligentna raspodela težine i 2 stepena prenosa za napred i jedan stepen prenosa unazad omogućavaju vam da bez napora vodite ovu moćnu mašinu. Pogon sa pužnim prenosnikom stvara minimalne vibracije tokom rada. Okretna kočnica koja se može podesiti po visini održava STIHL MH 700 na pravom putu dok radite. Možete je koristiti i sa drugim baštenskim alatima i mašinama zahvaljujući integrisanom zglobnom vratilu. Ergonomski oblikovane ručke mogu se lako prilagoditi vašoj visini, što olakšava rukovanje motornom frezom. Za održavanje i negu, freza se može udobno postaviti u položaj za čišćenje. Sklopivi upravljač i sklopivi transportni točkovi od 16” čine STIHL MH 700 lakim za transport, pomeranje i skladištenje.

Servis i saveti