250.199 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

iMOW® RMI 632 robotska kosačica: Potpuno automatska kosačica za velike travnjake do 3.000 m2

iMOW® STIHL RMI 632 robotska kosačica travnjaka efektivno i automatski kosi travnjake zapremine do 3.000 m2. Ova kosačica čak može pouzdano i efikasno da radi na brdovitom terenu sa gradijentima do 45%. Njena robusna hauba je štiti od vremenskih uslova. Sa svojom dugotrajnom baterijom, STIHL RMI 632 je idealna za potpuno automatsko održavanje ekstenzivnih travnjaka. Kosačica sa funkcijom malčiranja usitnjava travu, uz direktnu primenu sa ciljem da postane đubrivo.

Podešavanje visine rezanja na više nivoa nudi 15 podešavanja nivoa, tako da možete da režete do vaše poželjne dužine travnjaka. Adaptivna brzina nagiba podešava brzinu na neravnom terenu tako da ostvarujete ravnomeran rezultat košenja. U dinamičkom planu košenja definišete vremenski okvir u kojem kosačica može da obavlja negu travnjaka svakog dana. Tokom ovih aktivnih vremena rada, STIHL RMI 632 robotska kosačica travnjaka automatski odlučuje kada i kako treba dostići optimalan rezultat. Ako se samohodna kosačica travnjaka sudari sa preprekama na putu, senzori za dodir šalju impuls, koji signalizira da je potrebna promena smera. Uklonjiva kontrolna konzola dodatno olakšava utvrđivanje i upravljanje RMI 632.

Da biste je instalirali, trebaće vam odgovarajući instalacioni komplet za veličinu vaše bašte. STIHL iMOW® robotske kosačice su usklađene sa svim važećim bezbednosnim standardima. Međutim, iMOW® robotska kosačica jeste bezbedna, ali nije igračka, pa deca, posmatrači i životinje moraju da budu udaljeni od radnog područja tokom aktivnih radnih perioda iMOW® robotske kosačice. Za dodatne informacije, molimo vas da konsultujete korisničko uputstvo.

Tehnički podaci

Maks. površina za košenje3000 m²
Maks. nagib45 %
Širina reza28 cm
Min. visina reza20 mm
Maks. visina reza60 mm

Servis i saveti