47.966 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

HL-KM 145°makaze za sečenje žive ograde velikog dometa: za zahtevne radove, čak i na visokim ogradama

Kao deo STIHL Kombi sistema, STIHL HL-KM 145° trimer za ivice je svestrani električni alat. Ekstenzivna ukupna dužina ovog Kombi alata čini ga posebno efikasnim, čak i za teške poslove rezanja na visokim živim ogradama. HL-KM 145° je takođe pogodan za profesionalno rezanje i košenje blizu tla.

STIHL HL-KM 145° trimer za živu ogradu dugog dometa nije samo idealan za održavanje živih ograda,već i za zahtevne radove na održavanju bašte. Podesiva vodilica rezača može se u fazama podešavati do ugla od 145°, omogućavajući vam da radite na živim ogradama ili na nivou tla uz posebnu preciznost. Kada završite sa poslom, vodilica rezača i ručka se lako mogu sklopiti radi uštede prostora prilikom transporta reznog alata.

STIHL HL-KM 145° trimer za živu ogradu dugog dometa je dostupan sa dužinom vodilice od 50 cm ili 60 cm, i može se koristiti sa svim KombiEngines u Kombi sistemu, npr. STIHL KM 56 RC-E KombiEngine. Trimer za živu ogradu dugog dometa može se spojiti sa Kombi motorom vrlo brzo i lako pomoću brze spojnice sa zavrtnjem.
HL-KM 145°

Servis i saveti