STIHL Multi sistema, koji je posebno dizajniran za kultivaciju tla. Takođe možete da zamenite uređaj za uklanjanje mahovine drugim Multi alatom brzo i lako."/>
28.443 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

MF-MM

STIHL MF-MM prozračivač uklanja mahovinu i slojeve travne slame sa površine vašeg travnjaka brzo i temeljno, na primer kao deo mera rekultivacije ili generalnenege travnjaka. Zahvaljujući svojoj velikoj radnoj širini, profesionalni i privatni korisnici podjednako mogu efikasno koristiti praktičan nastavak alata, čak i na većim travnjacima. Bezbedna i udobna upotreba STIHL MF-MM električnog alata za uklanjanje mahovine je podržana pomoću produžetka deflektora i blatobrana. Oni udaljavaju leteće kamenje ili komade drveta od korisnika.

MF-MM uređaj za uklanjanje mahovine se lako pričvršćuje na snažni STIHL MM 56 Multi motor iz STIHL Multi sistema, koji je posebno dizajniran za kultivaciju tla. Takođe možete da zamenite uređaj za uklanjanje mahovine drugim Multi alatom brzo i lako.
Moosentferner MF-MM

Tehnički podaci

Radna širina500 mm
Težina8,6 kg

Servis i saveti