243.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinska kosačica RM 756 GS: efikasan rad za profesionalce zahvaljujući pogonskom točku sa 3 brzine

Uz pogonski točak od 3 brzine u STIHL RM 756 GS kosačici travnjaka na benzinski pogon, uvek možete da izaberete pravu radnu brzinu za brzo košenje na ravnim površinama i nagibima. Kao profesionalcu u hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi, ovo vam omogućava da vrlo efektivno radite na velikim travnjacima. Veliki rezervoar od 3 litra i širina rezanja od 54 cm omogućavaju vam da kosite velike travnjake površine do 3,000 m2 brzo i efikasno.

Zahvaljujući svom robusnom hibridnom kućištu, prednjoj zaštiti od sudara i za kraj, ali ne i najmanje važno, snažnom i tihom OHV motoru, STIHL RM 756 GS profesionalna kosačica travnjaka je idealno opremljena za svakodnevnu upotrebu. STIHL RM 756 GS profesionalna kosačica poseduje funkciju podešavanja visine rezanja od jednog do drugog točka za košenje vašeg travnjaka do vaše željene visine. Ova kosačica travnjaka poseduje mehanizam za blokiranje oštrice koja štiti kolenasto vratilo i povećava udobnost, a takođe vam omogućava da ispraznite kutiju za sakupljanje trave od 80 litara dok motor radi i da pokrećete RM 756 GS bez upotrebe oštrica. Udobnost dodatno optimizuju super meka ručka i STIHL antivibracioni sistem.

RM 756 GS

Tehnički podaci

Površina travnjakado 3000 m²
Širina reza54 cm
Visina reza25 - 90 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave80 l
Pogon2,5 / 3,7 / 5 km/h

Servis i saveti