41.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Baterijska kosačica travnjaka RMA 239 C : za efikasno i pogodno košenje uz komfornu dršku

Ako kao vlasnik bašte želite sami da održavate vaš travnjak ugodno bez emisija, STIHL RMA 239 C bežična kosačica travnjaka sa širinom rezanja od 37 cm je pravi izbor za vas. Ona koristi bateriju iz STIHL AK sistema i predstavlja impresivan alat za negu travnjaka koji nudi lagan dizajn i visok nivo efikasnosti zakošenje travnjaka srednje veličine.

Uz oštricu optimitovanog protoka, možete da radite tako da štedite energiju i ostvarujete poboljšano pokrivanje površine. Polimerno kućište RMA 239 C je lagano, a ipak vrlo robusno. Ergonomično oblikovana udobna ručka može se podešavati po visini, što čini rad sa bežičnom kosačicom travnjaka udobnijim. Centralno podešavanje visine rezanja omogućava vam da podešavate vašu poželjnu dužinu travnjaka na jedan od 5 nivoa između 30 mm i 70 mm. Ova funkcija takođe olakšava uklanjanje preklopne kutije za sakupljanje trave od 40 litara. Preklopna udobna ručka RMA 239 C je posebno korisna za skladištenje i transport kosačice travnjaka.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite sa samo jednim punjenjem baterije vaše STIHL RMA 239 C bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Tehnički podaci

Širina reza37 cm
Visina reza30 - 70 mm
Weight15 kg

Servis i saveti