23.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Širina reza33 cm
Visina reza25 - 60 mm
Podešavanje visine Podešavanje visine rezanja5-fach (zentral)
Zapremina korpe za skupljanje trave30 l
Dužina uređaja do korpe za skupljanje trave127 cm

Baterijska kosačica travnjaka RMA 235: kompaktna i ekonomična

Ako želite da kosite manje travnjake u vašoj kućnoj bašti tokom efikasnog i tihog rada, tiha STIHL RMA 235 bežična kosačica travnjaka sa STIHL AK-System baterijom je pravi izbor za vas. Uz Eco režim i oštricu optimizovanog protoka, ovo je izuzetno ekonomičan i efikasan alat za košenje.

Sa svojim kompaktnim polimernim kućištem i malom težinom, RMA 235 iz STIHL-a je vrlo lak za upotrebu i može se lako transportovati između dve upotrebe. Uz centralno podešavanje visine rezanja, možete da izaberete poželjnu dužinu travnjaka na 5 nivoa od 25 mm do 65 mm. Preklopna kutija za sakupljanje trave od 30 litara na RMA 235 bežičnoj kosačici travnjaka se lako prazni. RMA 235 je vrlo tiha bežična kosačica travnjaka bez emisija. Njen lagan i kompaktni dizajn i preklopna ručka omogućavaju skladištenje uz uštedu prostora.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite uz jedno punjenje baterije vaše STIHL RMA 235 bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Servis i saveti