29.299 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

HLA 56 baterijske teleskopske makaze za živu ogradu velikog dometa: idealane za visoke žive ograde i žbunje

Lagane STIHL HLA 56 baterijske makaze za živu ogradu dugog dometa su idealne za rezanje viših živih ograda, šiblja i tla u vašoj bašti i u drugim sredinama osetljivim na buku. STIHL HLA 56 koristi litijum-jonske baterije iz STIHL AK sistema.

Sa ergonomski optimizovanom kontrolnom ručkom, imate sve komande na dohvat ruke. Rukohvat takođe podržava rukovanje STIHL HLA 56 baterijskih makaza za živu ogradu dugog dometa, čak i u zatvorenim prostorima. Jednostrane oštrice u obliku suze za zadržavanje pruća u reznoj oštrici omogućavaju visok učinak rezanja. Uz podešavanje ugla oštrice bez alata, možete lako da podesite uglove oštrice na 135°, od -45° do +90°, za rezove iznad glave i sa strane. Zaštitni poklopac štiti nastavak za rezanje tokom rada blizu tla.

Zahvaljujući odvojivom vratilu, možete da skratite ukupnu dužinu sa 210 cm na 115 cm, čime makaze za živu ogradu dugog dometa postaju lake za transport i kompaktne za skladištenje na zidnom nosaču.

HLA 56 baterijske makaze za živu ogradu dugog dometa imaju dužinu noža od 45 cm.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko vremena možete da radite sa vašim STIHL HLA 56 baterijskim makazama za živu ogradu dugog dometa i koliko vremena je potrebno da se napuni instalirana baterija.

Tehnički podaci

Dužina reza47 cm
Nominalni napon36 V
Težina3,8 kg
Nivo pritiska zvuka80 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka88 dB(A) 1)

Servis i saveti