65.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Ukupna dužina330 cm
Dužina reza50 cm
Nominalni napon36 V
Težina4,8 kg
Nivo pritiska zvuka80 dB(A) 1)

HLA 86 baterijske makaze za živu ogradu velikog dometa

Sa ukupnom dužinom od 330 cm, STIHL HLA 86 su baterijske makaze za živu ogradu dugog dometa koje su idealne za održavanje visokih živih ograda, žbunja, pa čak i biljaka blizu tla. Profesionalci u oblasti baštovanstva i pejzažne arhitekture ili iz lokalnih opština su posebno zadivljeni visokom ergonomijom zahvaljujući četvrtastom teleskopskom vratilu smanjene težine. Sa makazama za živu ogradu dugog dometa, možete da proširite domet za ukupno 70 cm bez alata. Dvostrane rezne oštrice garantuju čisto rezanje. Pokreće ih EC motor koji radi tako tiho da možete da radite i u područjima osetljivim na buku, poput stambenih blokova.

Podesivo sečivo može se preklopiti paralelno sa vratilom radi jednostavnog transporta. Ukupno, možete da podesite sečivo do 115° (-45° do +70°). Kontrolna ručka poseduje samoresetujuću polugu za blokiranje i mogu je koristiti desnoruki i levoruki korisnici. Korman poseduje štitnik od proklizavanja, tako da možete efikasno da radite u svakom trenutku.

Svi baterijski uređaji u okviru STIHL AP sistema su dizajnirani za profesionalne korisnike i svakodnevni rad, čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima. Iz ovog razloga su sertifikovani kao otporni na kišu. Njihova efektivnost je takođe verifikovana zahtevnim internim testovima. Test prskanja vode je povezan sa IPX4 standardom.

Servis i saveti