41.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Lake makaze za živu ogradu za početnike

Osnovni trimeri za živu ogradu STIHL HS 45 su idealni za žbunje i održavanje živih ograda u visini grudnog koša. Njegov lagani dizajn i jednostavno rukovanje omogućavaju vlasnicima bašti da obavljaju radove brzo i efikasno. Zahvaljujući STIHL ElastoStart motoru, STIHL HS 45 može da se pokrene glatko, jer je trzanje smanjeno. Pored toga, ručna pumpa za gorivo smanjuje broj udaraca potrebnih za pokretanje, čime se ubrzava proces pokretanja i olakšava vam da započnete svoje baštenske poslove. Funkcija upravljanja jednom polugom podržava udobno rukovanje STIHL HS 45 benzinskim trimerom za živu ogradu, jer se svim funkcijama alata može pristupiti preko kontrolne poluge. Posebna geometrija rezača dvostranih noževa za sečenje omogućava precizno sečenje, horizontalno i vertikalno, pa čak i u uglovima.

Da biste zaštitili vaše mišiće i zglobove dok radite, STIHL sistem protiv vibracija minimizira vibracije motora u STIHL HS 45 benzinskim trimerima za živu ogradu. Za kompaktno skladištenje, možete da okačite makaze za živu ogradu na zid koristeći prsten za nošenje integrisan u ručku.

Benzinski trimer za živu ogradu STIHL HS 45 ima dve dužine noževa: 45 cm i 60 cm .

HS 45, 60 cm

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

Easy-Roll pertlanje
STIHL ANTIVIBRACIONI SISTEM
Reflektujuće linije/reflektujuća traka
RUČNA PUMPA ZA GORIVO

Tehnički podaci

Dužina reza60 cm
Pomeranja27,2 cm³
Snaga0,75/1 kW/PS
Težina5 kg 1)
Nivo pritiska zvuka97-98 dB(A) 2)

Servis i saveti