11.899 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Novo
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

HSA 30 baterijski trimer za živu ogradu: za udobno sečenje malih i srednjih živih ograda u domaćinstvu

Ultra lagan i tih STIHL HSA 30 baterijski trimer za živu ogradu impresionira svojim kompaktnim i ergonomskim dizajnom i savršenim balansom kada orezujete živu ogradu i održavate bašte u kućnim uslovima
Optimalna koordinacija između električnog motora, inteligentnog upravljanja napajanja baterije i laserski rezano, dijamantski brušeno i kaljeno sečivo obezbeđuju snažne performanse sečenja – posebno za mlade izdanke. STIHL HSA 30 podrazumeva upravljanje sa dve ruke za jednostavnu i bezbednu upotrebu. Pokreće se istovremenim pritiskom na prekidače na ručici petlje i zadnjoj ručki. Njegova meka površina prijanjanja takođe obezbeđuje primetno dobro prijanjanje u svakom smeru rada. Zaštita vrha štiti sečiva od oštećenja, na primer kada radite blizu zemlje ili dolazite u kontakt sa zidovima. STIHL HSA 30 ima praktičan prsten za nošenje na zadnjoj ručki za bezbedno skladištenje koje štedi prostor.
Baterijske makaze za živu ogradu HSA 30 imaju vodilicu dužine 45 cm.
Pogledajte naš STIHL pregled životnog veka i vremena punjenja baterija da biste videli koliko dugo možete da radite sa svojim STIHL HSA 30 baterijskim trimerom za živu ogradu i koliko dugo baterija koju koristite treba da se napuni.
 

Tehnički podaci

Dužina reza45 cm
Nominalni napon10 V
Težina2 kg
Nivo pritiska zvuka80 dB(A) 1)
Nivo zvučnog pritiska82 dB(A)

Servis i saveti