19.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza50 cm
Nominalni napon36 V
Težina2,9 kg
Nivo pritiska zvuka78 dB(A) 1)
Nivo zvučnog pritiska81 dB(A)

HSA 50 baterijske makaze za živu ogradu: za precizno i tiho sečenje baštenskih živih ograda i žbunja srednje veličine.

STIHL HSA 50 baterijske makaze za živu ogradu su zaista svestrane za održavanje tla i bašte u domaćem okruženju. Možete ih koristiti za rad u područjima osetljivim na buku i za rezanje vaše žive ograde. STIHL HSA 50 su takođe idealane za trimovanje šiblja ili održavanje šimšira. Lagane baterijske makaze za živu ogradu rade na litijum-jonske baterije iz STIHL AK sistema i zadivljuju svojim optimalnim balansom.

Rukohvat sa elementom interne kontrole  omogućava pogodno rezanje STIHL HSA 50 baterijskih makaza za živu ogradu. Možete lako koristiti vaše makaze za živu ogradu levom ili desnom rukom. Rezna oštrica sa laserskim rezanjem, dijamantski izbrušena i stvrdnuta vam omogućava da režete i trimujete žive ograde, šiblje i druge biljke srednje veličine precizno i brzo. Zahvaljujući geometriji oštrice u obliku suze sa razmakom između zubaca od 30 mm, grane se zadržavaju u reznoj oštrici i čisto se režu uz izuzetan učinak rezanja.

Nastavak za rezanje je zaštićen štitnikom za vrh na odvrtanje prilikom rada blizu tla, na primer.

HSA 50 baterijske makaze za živu ogradu imaju dužinu noža 50 cm.

Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 50 R baterijskim makazama za živu ogradu i koliko je vremena potrebno da se napuni baterija koju koristite.

Servis i saveti