21.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza45 cm
Nominalni napon220-240 V
Potrošnja struje420 W
Težina3 kg 1)
Nivo pritiska zvuka84 dB(A) 2)

Veoma lake 420W-električne makaze za živu ogradu

STIHL HSE 42 električne makaze za živu ogradu su idealane za privatne korisnike i mogu se koristiti za trimovanje i rezanje pruća i tankih grana, i za održavanje šiblja, šimšira i malih živih ograda izvan kuće. Teške samo 3 kg, HSE 42 električne makaze za živu ogradu garantuju tih rad sa niskim vibracijama. Zahvaljujući dvoručnoj kontroli, možete udobno i lako da upravljate STIHL HSE 42 istovremenim pritiskom prekidača na rukohvatu i zadnjoj ručki da ih pokrenete. Ovo takođe znači da možete udobno da upravljate makazama za živu ogradu bez obzira na to da li ste desnoruki ili levoruki. Jednostrane rezne oštrice omogućavaju čisto rezanje. Štitnik za poklopac na odvrtanje štiti rezne oštrice prilikom rada blizu tla, kao i blizu zidova i drugih prepreka.

Integrisana zaštita od posekotina i mali štitnik za ruke garantuju vam bezbednost prilikom rada sa makazama za živu ogradu. Pored toga, mehanička kočnica noža garantuje da se rezne oštrice pouzdano zaustavljaju za manje od jedne sekunde nakon gašenja  HSE 42 električnih makaza za živu ogradu. Funkcija rasterećenja kablovskog pritiska sprečava rastavljanje utikača ako povučete napojni kabl dok koristite STIHL HSE 42.

Možete da koristite opcionu STIHL prihvatnu ploču za sakupljanje odsečaka direktno na oštrici STIHL HSE 42.

STIHL HSE 42 električne makaze za živu ogradu imaju dužinu vodilice od 45 cm.

HSE 42

Servis i saveti