33.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Čistač sa rotacionim četkama KG 550: Kompaktan ručni čistač za čišćenje oko kuće

STIHL KG 550 mašina za čišćenje je idealno kompaktno rešenje za domaće i profesionalne korisnike kojim se garantuje čistoća u kući. Težak 6 kg, čistač je lak za manevrisanje i temeljno čisti grubu, finu, tešku ili vlažnu prljavštinu po širini od 55 cm. Ispupčene kružne oštrice sa strane i STIHL MultiClean sistem za čišćenje garantuju da je sve pažljivo sakupljeno i usmereno u posudu na poleđini. Ovo takođe podržavaju bočni valjci vodilice, koji garantuju da se KG 550 ručni čistač uvek može optimalno usmeravati, čak i duž zidova i ivičnjaka, a ivična područja i STIHL KG 550 mašina za čišćenje su zaštićeni od oštećenja. Direktan prenos snage u transmisiju olakšava guranje čistača, a cirkularne četke se takođe uvlače unutra prilikom povlačenja. Prljavština se uvek sakuplja ispred STIHL KG 550 ručnog čistača tako da čak ni gruba prljavština ne može da se zaglavi ispod električnog alata.

Robusne čekinje su napravljene od najlona otpornog na habanje i imaju dug korisni vek. Zahvaljujući njihovom specijalnom rasporedu, takođe pouzdano skupljanju nečistoće sa poda. Garancija na četke je 4 godine. Funkcija centralnog podešavanja visine na 8 nivoa dopušta da se čistač brzo adaptira na različite površine ili tipove prljavštine. Posuda za otpad od 25 l može da smesti posebno velike količine otpada i lako se prazni.

Servis i saveti