88.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Novo
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Vrhunski model sa baterijskom tehnologijom

Baterijska mašina za čišćenje STIHL KGA 770 je idealna za profesionalne i ambiciozne privatne korisnikekoji žele da čiste velike površine u zatvorenom i na otvorenom.

Zahvaljujući STIHL MultiClean Plus sistemu za čišćenje i širini čišćenja od 77 cm, gruba prljavština sa površina u fabričkim halama i sa popločanih kamenih podova može se efikasno ukloniti sa ovom mašinom za čišćenje na baterije. Kružne četke i dodatni uređaj za čišćenje se napajaju baterijom iz STIHL AP sistema . To znači da mašina za čišćenje KGA 770 uvek radi tiho pri optimalnoj brzini i laka za vođenje. Rotacioni uređaji za čišćenje takođe rade odgovarajućom brzinom kada mašina za čišćenje miruje. Fina prašina se pouzdano ubire i ne izlazi u okolinu zahvaljujući zaptivnoj traci oko mehanizma za čišćenje, koja radi u kombinaciji sa vazdušnim filterom.

Prenosnik za čišćenje. moćni pokreti za čišćenje i kružne četke i podesiva ergonomska ručka u dva nivoa omogućavaju vam da udobno gurate STIHL KGA 770. Kružne četkice se takođe okreću ka unutra pri kretanju unazad tako da ne izbacuje prljavštinu. Dodatne zaštitne kapice na zupčanici za četku štite je od prljavštine, prašine i vode.

Možete podesiti baterijsku mašinu za čišćenje STIHL KGA 770 za bilo koju površinu pomoću funkcije centralnog podešavanja visine u 8 nivoa, koji se takođe može koristiti za podešavanje čekinja. Uređaji za držanje čekinja obezbeđuju čistoću čak i duž ivica i uglova. Kružne četke su veoma izdržljive, sa robusnim vlaknima napravljenim od najlona koji se ne haba. Garantovano je da će čekinje trajati 4 godine. Potisna ručka se može lako ukloniti za kompaktno, uspravno skladištenje mašine za čišćenje.

Svi baterijski uređaji u okviru STIHL AP sistema su dizajnirani za profesionalne korisnike i svakodnevni rad, čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima. Iz tog razloga su sertifikovani kao otporni na prskanje. Efikasnost ovoga se takođe potvrđuje zahtevnim internim testovima. Test prskanja vode je, između ostalog, usklađen sa standardom IPX4.

STIHL KGA 770

Tehnički podaci

Kapacitet rezervoara50 l
Širina čišćenja77 cm
Nominalni napon36 V
Težina16 kg
Nivo pritiska zvuka64 dB(A) 1)

Servis i saveti