104.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina vodilice37-45 cm
Pomeranja72 cm³
Snaga3,9/5,3 kW/KS
Težina6,2 kg 1)
Odnos snage i težine1,6 kg/kW

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

Benzinska motorna testera MS 382: za šumarstvo i poljoprivredu

STIHL MS 382 benzinska motorna testera je idealna za seču i obradu vitkih do stabala srednje debljine u šumarstvu i poljoprivredi. Lako se upravlja i impresionira visokom pouzdanošću i lakoćom servisiranja.

 

Specijalna ručica za pokretanje STIHL ElastoStart čini pokretanje motorne testere mnogo lakšim. Sve funkcije, kao što su hladan start, topli start, rad i gašenje, mogu se udobno i bezbedno kontrolisati pomoću kontrole sa jednom polugom, tako da vaša desna ruka uvek može da ostane na ručki.

STIHL Ematic sistem sa pumpom za ulje sa kontrolisanom isporukom isporučuje ulje za lanac baš tamo gde je potrebno i može smanjiti potrošnju ulja do 50%.

Ostale karakteristike i prednosti STIHL MS 382 motorne testere na benzin:

  • Kompenzator za smanjen rad na održavanju, jer snaga motora ostaje konstantna dugo vremena čak i kada je vazdušni filter teže zaprljan
  • Ručna dekompresija, tako da je potrebna primetno manja sila povlačenja na užetu pokretača, jer dekompresijski ventil omogućava da deo komprimovane mešavine pobegne
  • STIHL antivibracioni sistem za primetno manje vibracija i manje zamora pri radu
  • Bočno zatezanje lanca za lako i bezbedno zatezanje lanca
  • Poklopci rezervoara bez alata za brzo i lako ručno otvaranje i zatvaranje
MS 382

Servis i saveti