23.299 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Radni pritisak100 bar
Maks. pritisak130 bar 1)
Min. protok vode350 l/h
Maks. protok vode440 l/h
Maks. temperatura dovoda vode40 °C

RE 90 perač pod visokim pritiskom: Kompaktna snaga za stambena područja

Električna mašina za pranje pod pritiskom STIHL RE 90 je lagan i praktičan uređaj za čišćenje oko kuće i u bašti. Sa ovom mašinom za pranje pod visokim pritiskom možete efikasno da čistite terase, stepenice i baštenski nameštaj.

Robusna pumpa visokog pritiska sa aluminijumskom glavom stvara maksimalni pritisak od 130 bara. Spojnice za brzo otpuštanje na pištolju visokog pritiska i na mašini omogućavaju brzo i lako povezivanje sa 6 m crevom visokog pritiska . Sa izborom od 2 standardne mlaznice, možete prilagoditi mlaz vode odgovarajućem zadatku čišćenja. Podesiva mlaznica ventilatora STIHL RE 90 može se koristiti za efikasno čišćenje različitih površina. Rotaciona mlaznica, sa druge strane, stvara snažan mlaz za upornu prljavštinu na površinama koje su otporne na habanje.

Koriste se dve (2) kuke za kabl da lako namotate kabl direktno na uređaj. Pištolj visokog pritiska, mlaznicu za prskanje i raspršivač sredstva za čišćenje takođe možete odložiti direktno na STIHL RE 90 u priloženim držačima. Položaj za parkiranje se koristi za odlaganje raspršivača visokog pritiska na RE 90 električnu mašinu za pranje pod visokim pritiskom tokom pauze ili na kraju čišćenja.

Standardni pribor se može čuvati direktno na mašini, a na mašini su dostupne i zasebne kuke za kabl i crevo visokog pritiska. Čvrsta, duga ručka i integrisani transportni točkovi omogućavaju lakši transport STIHL RE 90 do sledećeg mesta upotrebe.

Sa opcionim dodacima, kao što je npr. komplet za čišćenje vozila, možete očistiti i svoje vozilo.

Servis i saveti