18.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Perač pod visokim pritiskom RE 80 X: Za lako i praktično čišćenje

STIHL RE 80 X električni čistač pod pritiskom je lagan, osnovni električni uređaj koji se može lako preneti na relevantnu lokaciju zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i čvrstoj ručki. Obavljajte kućne poslove brzo i efikasno sa STIHL RE 80 X. On je idealan za čišćenje terasa i stepenica ili vašeg baštenskog nameštaja. Njegova mala težina čini STIHL RE 80 X izuzetno okretnim.

Izdržljiva pumpa pod pritiskom, sa aluminijumskom glavom pumpe, generiše maksimalan pritisak od 120 bara. Dve dizne dostavljene kao standard su pogodne za različite zadatke čišćenja. Podesiva dizna sa ravnim ventilatorom je idealna za brzo čišćenje osetljivijih površina, dok rotirajuća dizna sa snažnim tačkastim mlazem efikasno uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu. Priloženi set sredstva za čišćenje u spreju se takođe može koristiti za postizanje još boljih rezultata čišćenja. Možete brzo da povežete crevo dugačko 5m sa kućištem i lancem pomoću spojnica za brzo otpuštanje.

Kada je čišćenje završeno, možete da skladištite cev i crevo visokog pritiska i standardni pribor direktno na uređaj. Sa opcionim priborom kao što je komplet za čišćenje vozila, možete obavljati i druge poslove čišćenja, kao što su čišćenje vašeg automobila.

RE 80 X

Tehnički podaci

Broj obrtaja20000 o/min
Radni pritisak90 bar
Maks. pritisak120 bar 1)
Min. protok vode330 l/h
Maks. protok vode430 l/h

Servis i saveti