28.999 RSD
25.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Ponuda
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Električni prozračivač travnjaka RLE 240 : lagani električni alat za manje travnjake

Težak svega 16 kg, STIHL RLE 240 električni prozračivač je lagan u opsegu STIHL električnih prozračivača travnjaka i dobar je izbor za manje travnjake. Sa svojom efektivnom jedinicom za prozračivanje, robusni i kompaktni STIHL RLE 240 prozračivač travnjaka pomaže vlasnicima privatnih travnjaka da prozračuju i olabave busenje na njihovim travnjacima. Možete da zamenite jedinicu za prozračivanje valjkom kultivatora pomoću standardnih alata: ovaj dodatak uklanja mahovinu i slamu na travnjaku bez usecanja u busen.

Prozračivanje je važan deo redovne nege travnjaka i garantuje da voda, vazduh i hranljivi sastojci bolje prodiru u tlo. Travnjak na kojem se redovno pojavljuje slama i u koji lakše prodire korov ili mahovina uprkos dovoljnom đubrenju može biti pokazatelj vrlo ilovastog ili izuzetno opterećenog tla. U ovim slučajevima preporučujemo redovno peskiranje travnjaka. Ovim se labavi struktura tla i sprečava se preplavljivanje.

Pošto poseduje elektromotor, STIHL RLE 240 električni prozračivač travnjaka je tih, bez emisija i ekološki prihvatljiv. Funkcija integrisanog labavljenja kablova bezbedno fiksira produžni kabl na kombinaciju prekidača i utikača vašeg električnog prozračivača. Točkovi koji nesmetano rade kod STIHL RLE 240 električnog prozračivača imaju gazišta koja su specijalno dizajnirana za stabilnost vuče i smera kretanja, podržavajući dobro držanje na putu pored lakog kretanja. STIHL RLE 240 prozračivač travnjaka se lako podiže, naginje, tovari i kompaktno pakuje pomoću ručke za nošenje na polimernom kućištu. Pre podizanja ili skladištenja uređaja, vodite računa da je motor isključen i da je sigurnosni ključ uklonjen. U isto vreme, ručka štiti kućište RLE 240 električnog prozračivača travnjaka kada doše u kontakt sa preprekama na travnjaku. Praktična kutija za sakupljanje trave može da sakupi i do 50 l biljnog otpada.

Tehnički podaci

Radna širina34 cm
Radna dubina15 mm
Nominalna snaga1500 W
Nivo snage zvuka, garantovani LWA95 dB(A)

Servis i saveti