41.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Tip motoraEHC 605.0
Snaga4,4 kW
Snaga6 PS
Pomeranja212 cm³
Težina26 kg

WP 300 pumpa za vodu: Za distribuciju vode uz umerenu radnu zapreminu

STIHL WP 300 vodena pumpa pruža efikasnu podršku za transport vode. U poljoprivredi, na primer, dozvoljava vam da uzmete svežu vodu iz površinskih voda poput jezera, reka, jaraka i bara za navodnjavanje kultivisanih površina. Neželjene akumulacije vode se takođe mogu ukloniti. STIHL WP 300 za umerenu radnu zapreminu radi sa maksimalnom izlaznom količinom od 616 litara/min na maksimalnoj usisnoj visini do 7 m i sa ukupnom glavom do 33 m.

Robusnu STIHL WP 300 pumpu za vodu pokreće snažni četvorotaktni benzinski motor. Kada je hladno, možete pojednostaviti proces pokretanja upravljanjem prigušnicom.

Samousisna pumpa za vodu ima čvrst okvir tako da čvrsto stoji na različitim površinama, a motor je zaštićen od oštećenja. Lako je koristiti stezaljke za spajanje creva sa ulazom i izlaznim otvorima pomoću spojnica od 2. Prilikom usisavanja vode, STIHL WP 300 pumpa za vodu je zaštićena od čestica prljavštine u vodi pomoću usisne korpe. Veličine čestica do maksimalne veličine zrna od 6 mm mogu se usisati, a rizik od zapušavanja pumpe ostaje nizak.

Lokalni propisi o vodama moraju se poštovati prilikom izvlačenja vode iz površinskih voda.

Servis i saveti