122.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Profesionalan rezač visokih grana sa minimalnom težinom i lak za upotrebu.

Profesionalan rezač visokih grana sa minimalnom težinom i lak za upotrebu. Sjajno za rezanje grana na visini i do pet metara. STIHL antivibracioni sistem, teleskopsko vratilo, ukupna dužina 270 – 390 cm što vam omogućava da sečete grane do 5m visine. Idealan je za profesionalno održavanje drveća, upotrebu u voćnjacima ili u institucijama lokalne samouprave. Možete koristiti HT 75 za uklanjanje grana, mrtvog drveta ili ostataka oluje, kao i za orezivanje voćaka. STIHL dvotaktni motor visokog obrtnog momenta vam omogućava da radite brzo i sa minimalnim zamorom, dok ručna pumpa za gorivo minimizira broj udaraca potrebnih za pokretanje.

Zahvaljujući laganom i robusnom prenosu magnezijuma, možete raditi bez napora duže vreme. Sa STIHL HT 75 možete rukovati bezbedno i udobno dok radite, jer su svi kontrolni elementi motora integrisani u jednoručnu multifunkcionalnu ručku. Profesionalna teleskopska osovina je posebno stabilna, a funkcija brzog podešavanja osigurava da se može podesiti na različite radne visine.  Lanac testere od 3/8" PMM3 obezbeđuje odlične performanse sečenja i pravi, precizan rez. Zategnite lanac bezbedno i udobno zahvaljujući bočno postavljenom zatezanju lanca.

Tehnički podaci

Dužina vodilice30 cm
Pomeranja25,4 cm³
Snaga0,95kW1,3 kWkWPS
Snaga1,3 bhp
Težina7,3 kg 1)

Servis i saveti