69.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

HTA 86 baterijski rezač za visoke grane: teleskopska osovina daje optimalan domet

Baterijski rezač visokih grana STIHL HTA 86 – ukupne dužine do 390 cm – pružiće vam korisnu radnu podršku za praktično održavanje drveća srednje visine. Oni koji će imati koristi od visoko ergonomskog dizajna koji pruža stabilna pravougaona teleskopska osovina uključuju profesionalce za održavanje bašte i pejzaža, specijalističke poslove u šumama i javne organe, kao i kao ljude koji rade u domaćim sredinama. Rotirajuća stezna čaura vam omogućava da brzo povećate dužinu osovine do 120 cm po potrebi. Osovina ostaje kruta protiv sila uvrtanja i savijanja.

¼” PM3 lanac testere vam omogućava da sečete drvo onako kako želite – lako i precizno. Zahvaljujući visokim performansama sečenja, možete efikasno da izvršite čiste rezove. Vrhunski EC motor u kombinaciji sa baterijom iz STIHL AP sistema obezbeđuje snažan pogon sa doslednim performansama. Radi tako tiho da čak možete da radite u oblastima osetljivim na buku, kao što su stambeni prostori.

Ergonomska kontrolna ručka je pogodna i za desnoruke i levoruke, kao što je i integrisani prekidač za zaključavanje sa samoresetovanjem. Upravljač sa štitnikom protiv klizanja osigurava da možete da radite efikasno i bezbedno u svakom trenutku, čak i po kišnim uslovima. Ostale prednosti uključuju:

  • Poklopac rezervoara za ulje bez alata sa poluprovidnim rezervoarom za ulje za brzo punjenje i konstantno praćenje nivoa
  • Čvrsta kuka za grane za hvatanje labavih rezova sa drveća do 5 m visine

Svi baterijski električni alati u okviru STIHL AP sistema su dizajnirani za profesionalne korisnike i svakodnevni rad, čak iu nepovoljnim vremenskim uslovima. Imajući to na umu, oni su sertifikovani kao otporni na prskanje. Efikasnost ovoga se takođe potvrđuje zahtevnim internim testovima. Test prskanja vode je, između ostalog, usklađen sa standardom IPKS4.

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina4,6 kg
Vibracione vrednosti levo1 m/s² 1)
Vibraciona vrednost desno1 m/s² 1)
Ukupna dužina (maks.)390 cm 2)

Servis i saveti