13.867 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

AX 20 PC sekira za cepanje: Za zahtevne poslove cepanja

STIHL AX 20 PC sekira za cepanje je pogodna za lake do srednje radove na cepanju, orezivanju i obaranju sa klinom. Ručka od poliamida sa armaturom od fiberglasa ne samo da udobno prianja u vašoj ruci, već je takođe robusna, otporna na vremenske uslove i izdržljiva. Ovo takođe važi za glavu sekire od premazanog C60 čelika, koja je čvrsto pričvršćena za ručku. Radi garancije da ova sekira za cepanje udobno prianja u ruci, površina donje ručke ima premaz koji sprečava proklizavanje, kao i optimalnu distribuciju težine uz dužinu od 75 cm i težinu od 1.950 g.

STIHL AX 20 PC sekiri za cepanje je dodeljena KWF standardna oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).

Napomena: Radi vaše bezbednosti, ne koristite ovu sekiru za cepanje za uglavljivanje čeličnih rastavnih klinova. Čelik se nikada ne sme koristiti za zakucavanje na čelik.

Kunststoff-Spaltaxt

Servis i saveti