7.002 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Kuka za obaranje: Efikasna podrška za sakupljanje drveća malog prečnika

Kod sakupljanja drveća manjeg prečnika, STIHL poluga za obaranje je praktičan alat za profesionalne šumarske radove koji vam omogućava da obarate drveće što je bezbednije moguće. Kada su rastavni klinovi predugački za stabla manjih prečnika, možete ostvariti željeni efekat poluge pomoću poluge za obaranje. Pomoću ovog šumarskog alata, možete da nagnete drvo preko šipke za lomljenje i usmerite ga u vašem željenom smeru obaranja. Ovim se smanjuju opasnosti tokom obaranja. STIHL poluga za obaranje je napravljena od specijalne legure čelika i udobno prianja u ruci zahvaljujući svojoj obloženoj ručki. Pored toga, poluga za obaranje poseduje pokretni capin tako da, na primer, stablo može da se lakše okreće prilikom orezivanja.

STIHL poluga za obaranje je dostupna u dve dužine:

  • Mala poluga za obaranje (stavka br. 00008812701), 76 cm, teška oko 1.800 g
  • Velika poluga za obaranje (stavka br. 00008812700), 130 cm, teška oko 3.400 g

STIHL poluzi za obaranje je dodeljena KWF Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).

Laki sapi

Servis i saveti