6.654 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Merna traka za šumu sa praktičnim samouvlačivim mehanizmom

Šumarska traka za merenje je potrebna prilikom rezanja balvana po dužini u šumi, zbog čega je nezamenljiva za šumare i druge radnike u šumarstvu. STIHL traka za merenje je dostupna u tri dužine: 15 m, 20 m i 25 m. Poseduje robusno metalno kućište i čvrstu, ali fleksibilnu metalnu traku. Praktična kopča znači da možete da je lako pričvrstite za vaš pojas ili pojas za alat.

Kao što je uobičajeno za šumarske trake za merenje, na kraju trake za merenje se nalazi mala čivija. Ovo omogućava da se traka pričvrsti za drvo ili koru drveta; kukom pričvrstite traku za sidro ili lagano gurnite čiviju u drvo da biste izmerili relevantnu dužinu i odsecite. Zatim samo ponovo otpustite kuku uz mali trzaj. Pošto traka ima oprugu, automatski će se uvući – ovo takođe omogućava merenje od strane jednog korisnika.

Šumarskoj traci za merenje je dodeljena KWF Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).

Santimetar za šumu, Plastično kućište

Servis i saveti