502.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Traktorska kosačica RT 5097: efikasna nega travnjaka za velike bašte i parkove

STIHL RT 5097 traktor za košenje travnjaka je pouzdan i udoban alat za efikasno održavanje velikih travnjaka, od strane privatnih korisnika i za profesionalno održavanje bašta i pejzaža. Možete da negujete velike travnjake brzo i efikasno pomoću ovog traktora za košenje.

Centralno podešavanje visine rezanja znači da možete da podešavate visinu rezanja na više nivoa između 30 mm i 100 mm. Electromagnetni spoj oštrice (EBC) vam omogućava da pogodno isključite ili uključite oštrice na jedinici za košenje po potrebi, uz upotrebu prekidača selektora na stubu upravljača. Trava se pouzdano unosi u oštrice prema sistemu za usmeravanje trave STIHL RM 5097 traktora za košenje travnjaka. Kutija za sakupljanje trave od 250 litara omogučava vam da kosite u dugom vremenskom periodu bez prekida, a ručka sablje vam omogućava da je ispraznite uz minimalan napor sa sedišta. Alternativno, nadogradivi STIHL komplet za malčiranje omogućava vam opciju malčiranja travnjaka. To znači da odsečci služe kao đubrivo za travnjak.

Podesivo sedište sa oprugom RM 5097 traktora za košenje travnjaka može se individualno podesiti na vašu visinu bez potrebe za upotrebom alata. Smer vožnje (napred ili nazad) može se izabrati pomoću prekidača selektora na stubu upravljača, a brzina se može odmah podesiti pomoću pedale za ubrzanje. Gume busenja garantuju dovoljnu vuču, a njihovi okrugli rameni blokovi gume štite travnjak. Ako želite da transportujete nešto kroz vašu baštu pomoću prikolice, možete konvertovati vaš traktor za košenje travnjaka u transporter pomoću nosača za vuču.

Tehnički podaci

Površina travnjakado 6000 m²
Širina reza95 cm
Visina reza30 - 100 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave250 l
Kapacitet rezervoara9 l

Servis i saveti