704.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

RT 6112 ZL samohodna kosačica: tempomat za ravnomerno košenje

Sa svojim snažnim 2-cilindričnim motorom, traktorska kosačica STIHL RT 6112 ZL bez napora kosi velike površine travnjaka do 8.000 m2. Pored velike širine sečenja od 110 cm, uređaj za sinhrone košnje zajedno sa vođenim sistemom za sakupljanje trave omogućava privatnim ili pejzažnim baštovanima da postignu ujednačen rezultat košenja i efikasno rade. Ovo je takođe podržano funkcijom centralnog podešavanja visine košenja na traktorskoj kosačici STIHL RT 6112 ZL koja vam omogućava da podesite visinu košenja između 30 mm i 100 mm. Elektromagnetna spojnica sečiva (EBC) može se jednostavno uključiti ili isključiti pomoću prekidača za biranje na stubu upravljača. Smer vožnje (napred ili nazad) se može izabrati pomoću odgovarajućeg prekidača na stubu upravljača, a brzina se može podesiti na beskonačno promenljivoj osnovi pomoću pedale gasa.

Traktorska kosačica STIHL RT 6112 ZL takođe ima tempomat, koji se može aktivirati pritiskom na dugme i smanjuje opterećenje tokom dužih perioda rada. Ova funkcija znači da možete podesiti brzinu i, posebno na velikim površinama, opustiti se dok kosite travnjak. Da biste bili sigurni da možete da radite što je duže moguće bez prekida, traktor RT 6112 ZL je opremljen kutijom za sakupljanje trave od 350 litara, koja se može jednostavno prazniti sa vozačevog sedišta pomoću zakrivljene ručke.

LCD ekran, koji je jasno vidljiv čak i na sunčevoj svetlosti, prikazuje sve važne informacije, od napona baterije do nivoa punjenja rezervoara i pritiska ulja. Udobnost je dodatno poboljšana podesivim sedištem sa oprugom i niskim stepenicama za pristup. Karakteristike ove traktorske kosačice su zaokružene gume za travnjak i funkcija malčiranja koja se može naknadno ugraditi uz pomoć STIHL kompleta za malčiranje.

RT 6112 ZL

Tehnički podaci

Širina reza110 cm
Visina reza30 - 110 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave350 l
Kapacitet rezervoara9 l
Tip motoraEVC 7000.0

Servis i saveti