736.299 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Širina reza125 cm
Visina reza30 - 110 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave350 l
Kapacitet rezervoara9 l
Tip motoraEVC 8000.0

Traktorska kosačica RT 6127 ZL: STIHL-ova najmoćnija kosačica za vožnju sa tempomatom

Traktorska kosačica STIHL RT 6127 ZL opremljena je najmoćnijim 2-cilindričnim motorom od svih STIHL traktora za travnjake, pružajući podršku pejzažnim radnicima i privatnim baštovanima u košenju velikih travnjaka do 10.000 m². Velika širina košenja od 125 cm, sinhrona kosačica i vođeni sistem za sakupljanje trave pomažu vam da efikasno održavate svoj travnjak. Samohodna kosačica STIHL RT 6127 ZL takođe je opremljena centralnim podešavanjem visine košenja, što vam omogućava da kosite travu do visine između 30 mm i 100 mm. Zahvaljujući elektromagnetnoj spojnici noževa (EBC), možete lako uključiti ili isključiti noževe pomoću prekidača na stubu upravljača. Smer vožnje (napred ili nazad) se može izabrati pomoću odgovarajućeg prekidača na stubu upravljača, a brzina se može podesiti na beskonačno promenljivoj osnovi pomoću pedale gasa.

Traktorska kosačica STIHL RT 6127 ZL takođe je opremljena tempomatom, koji vam omogućava da podesite brzinu. Ovo vam olakšava opterećenje dok radite sa kosačicom, posebno ako planirate da provedete duže vremenske periode koseći travnjak. Kako biste osigurali da se vaš posao na održavanju travnjaka prekida što je moguće ređe, kutija za sakupljanje trave od 350 litara može se praktično isprazniti sa vozačevog sedišta, pomoću zakrivljene ručke.

Sve ključne informacije, od napona baterije do nivoa punjenja rezervoara i nadzora pritiska ulja, uvek su vidljive jednim pogledom na lako čitljivom LCD ekranu traktora STIHL RT 6127 ZL. Podesivo sedište sa oprugom i niske stepenice za pristup povećavaju vašu udobnost pri radu. Zahvaljujući gumama za travnjak ovog modela, uvek možete da uživate u dobrom prianjanju dok ste istovremeno nežni na svom travnjaku. Funkcija malčiranja, koja se može naknadno ugraditi pomoću STIHL kompleta za malčiranje, znači da možete malčirati pokošenu travu i koristiti ih za đubrenje vašeg travnjaka.

RT 6127 ZL

Servis i saveti