109.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Potrošnja struje1400 kW
Zapreminski protok4500 l/min
Težina16 kg
Mrežni napon220-240 V/1 PH/50-60 Hz
Zapremina rezervoara42 l

Usisivač za mokro i suvo čišćenje SE 133 ME: Efikasan usisivač za usisavanje prašine klase M

Robusni STIHL SE 133 ME usisivač za mokro i suvo usisavanje će garantovati da ste opremljeni za profesionalno čišćenje sa velikom količinom prašine. Mašina je sertifikovana za klasu prašine M zahvaljujući svom nano-premazanom ravnom naboranom filteru i konzistentno velikoj brzini vazduha. Ako izmerena brzina vazduha padne ispod 20 m/s tokom procesa usisavanja, korisnik se upozorava pomoću svetlosnog i zvučnog signala. Efekat filtera STIHL SE 133 ME je takođe optimizovan višestrukim sistemom filtera, koji se sastoji od elementa filtera od vune i kese za filter od vune. Automatsko usisavanje sa funkcijom automatskog uključivanja znači da električni alati poput bušilica mogu da se direktno povežu na utičnicu usisivača. Zatim možete automatski da uključujete i isključujete usisivač pomoću alata, tako da se prašina generisana dok radite može direktno usisati bez odlaska u vazduh u prostoriji.

Uz beskonačno promenljivu kontrolu brzine i praćenje automatskog protoka zapremine, uvek imate kontrolu kako biste obezbedili optimalnu upotrebu usisivača. Konzistentno visoka usisna snaga STIHL SE 133 ME je podržana automatskim čišćenjem filtera. Zahvaljujući Sortimo kompatibilnom držaču kutije za alat, možete bezbedno da skladištite alate i da ih imate pri ruci kada vam trebaju. Ručka od nerđajućeg čelika sa brzim kuplungom omogućava vam da lako pričvrstite ili uklonite usisno crevo. Usisno crevo se može brzo i lako povezati pomoću antistatičkog adaptera.

Opcioni dodaci poput STIHL kompleta za grubu prljavštinu dodatno proširuju opseg funkcija STIHL SE 133 ME usisivača za mokro i suvo usisavanje.

SE 133 ME

Servis i saveti