19.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Zapreminski protok3600 l/min
Mrežni napon230 V/1 PH/50 Hz

Usisivač za mokro i suvo usisavanje SE 62: Kvalitetan usisivač za mokro i suvo usisavanje

STIHL SE 62 električni usisivač za mokro i suvo usisavanje je kompaktan i svestran alat za čišćenje za profesionalno čišćenje u radionicama, službama za čišćenje i industrijskim okruženjima. Industrijski usisivač skuplja prašinu, prljavštinu i tečnosti unutra i napolju. Visoko praktičan: Čak i teško dostupna prašina može se ukloniti iz pukotina i ćoškova zahvaljujući funkciji duvača. Da bi se konvertovala u funkciju duvanja, usisna cev samo treba da se prebaci na spoj za izduvne gasove. Ručna cev se lako spaja preko brzog kuplunga. Zahvaljujući međusobno zamenljivoj STIHL kombinovanoj podnoj dizni, STIHL univerzalnoj usisnoj dizni i STIHL dizni za uske površine koji dolaze kao standard sa STIHL SE 62, opremljeni ste za širok opseg primena. Prljavština se sakuplja u posudi od 20 litara i dodatno prolazi kroz filter.

Višestruki filterski sistem koji čine element papirnog filtera i kesa za filter od vune su integrisani kao standard za lako održavanje, i za garanciju konzistentno visoke usisne snage. Da biste očistili filter, samo treba da zatvorite ulaznu diznu na kraju usisnog creva i da pritisnete dugme za početak čišćenja filtera. Praktični držač usisnog creva omogućava vam da pričvrstite ceo vakuumski uređaj, uključujući podnu diznu, direktno za STIHL SE 62 industrijski usisivač.

Opcioni dodaci SE 62 usisivača za mokro i suvo usisavanje šire njegov opseg funkcija za više primena. Na primer, višestruki STIHL komplet za automobile je prilagođen za različite površine u vozilima.

MSE 190 C-BQ

Servis i saveti