Jedan jak tim samo za Vas

STIHL i trgovac

STIHL i trgovac

Samo lični servis je dobar servis. Iz tog razloga dobijate STIHL proizvode isključivo kod STIHL obučenih i ovlašćenih trgovaca. Samo ovde možete dobiti stručan savet, kvalitetnu uslugu i sveobuhvatnu uslugu.

Kod STIHL trgovca ste u dobrim rukama. On će vas posavetovati kod izbora odgovarajućih oprema za Vaše potrebe, dajući vam dragocene savete o pravilnoj i tačnoj upotrebi, kao i profesionalnoj usluzi, kako bi produžili vek Vaše STIHL opreme. Ovde možete pronaći Vi kao kupac:

Dobar savet

Dobar savet

Od profesionalnih primena u šumi pa sve do manjih poslova u bašti - možete pronaći optimalni uređaj za svaki zadatak kod Vašeg  STIHL i VIKING specijalizovanog prodavca. Naravno, ovde ćete takođe dobiti savete za bezbedno i pravilno korišćenje opreme. Oslonite se na svog STIHL specijalizovanog prodavca. On zna šta je zaista važno.

Kompletno uputstvo o proizvodu

Kompletno uputstvo o proizvodu

Želimo da produžimo vek Vaših STIHL i VIKING proizvoda. Iz tog razloga, STIHL i VIKING specijalizovani prodavci pripremaju na zahtev svaki uređaj za prvu upotrebu i nude korisne i praktične savete za ekonomičnu upotrebu kako bi obezbedili duži vek proizvoda.

Stručni korisnički servis

Stručni korisnički servis

Kod STIHL-a, kvalitet se podrazumeva. Iz tog razloga, naši korisnici očekuju od svog uređaja pouzdanost i trajnost, čak i pod ekstremnim opterećenjima. To nije moguće bez održavanja. Vaš specijalizovani prodavac ima bitne informacije i obezbeđuje Vam dugoročni vek Vaših mašina.

Original delovi i dodatna oprema

Original delovi i dodatna oprema

Najveća pouzdanost čak i u ekstremnim uslovima, se podrazumeva kod STIHL motornih uređaja  Ukoliko se ipak desi da Vaš uređaj zakaže, STIHL korisnički servis je spreman sa svim original STIHL rezervnim delovima koji  značajno doprinese svojim performansom, bezbednosću i dužem veku Vaših STIHL motornih uređaja.