28.944 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

DYNAMIC Vent pantalone: vrlo lagane radne pantalone za letnje radove u šumi

STIHL DYNAMIC Vent pantalone vam nude maksimalnu udobnost i zaštitu za profesionalne i privatne šumarske radove leti. Ove pantalone su dostupne u standardnom kroju. Spoljašnje tkanje i obloga su napravljeni od 100% poliestera. Umeci su u narandžastoj boji velike vidljivosti, napravljeni od laganog rastegljivog tkanja u kombinaciji 70% poliestera i 30% pamuka. Prozračni materijal omogućava izlaz telesne toplote, čime se sprečava nepotrebno znojenje. Elastični umeci na poleđini radnih pantalona podržavaju slobodan opseg kretanja i nude povećanu udobnost. Takođe možete da otvorite ili zatvorite rajsferšluse na butinama, da se prilagodite spoljašnjoj temperaturi i fizičkom opterećenju.

Pored elemenata u narandžastoj boji velike vidljivosti, reflektivni detalji povećavaju vidljivost tokom šumarskih radova. STIHL DYNAMIC Vent pantalone imaju zaštitu u zoni kolena. Zaštita od vlage i trnja je integrisana u zoni potkolenice, radi bolje zaštite u šiblju. Možete da čuvate šta vam je potrebno u dva prednja unutrašnja džepa i u džepu za pametni telefon na butini. Neki džepovi poseduju rajsferšlus ili dugme.

Možete pričvrstiti STIHL tregere sa dugmićima u crnoj ili STIHL tregere sa dugmićima u narandžastoj boji za dugmad na pantalonama.

Ove pantalone se sjajno slažu sa STIHL DYNAMIC Vent jaknom.

STIHL DYNAMIC Vent pantalone se peru u mašini na 60°C.

Dodatne informacije:

  • Sastav materijala spoljašnjeg tkanja: 100% poliester. Narandžasta boja velike vidljivosti: 70% poliester, 30% pamuk

  • Sastav materijala obloge: 100% poliester

  • Dostupna boja: u tri tona (kaki/narandžasta velike vidljivosti/crna)

  • Materijal za zaštitu od posekotina: AVERTIC™ Dura+

  • Broj slojeva: 7

  • Dostupne veličine: XS – XXL, M-6 – XL-6 (takođe dostupno po meri)

  • Težina u veličini M: 1.1 kg

  • Klasa zaštite od posekotina: 1, dizajn A (EN ISO 11393)

Možete pronaći više informacija o pojedinačnim veličinama u našim smernicama za veličine. Za prilagođavanje vaših STIHL DYNAMIC Vent pantalona, molimo vas da kontaktirate vašeg lokalnog STIHL dilera.

STIHL DYNAMIC Vent pantalonama je dodeljena KWF Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju).

Dynamic Vent

Oprema i funkcije

Regulierbare Belüftungsöffnungen
OTVORI ZA VENTILACIJU SA MOGUĆNOŠĆU REGULACIJE

Tehnički podaci

Petlje za tregere pantalonaNe
Pripijeni krojNe
Standardni krojDa
Broj zadnjih džepova1
Broj džepova6

Servis i saveti