4.513,5 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Element filtera PET-vuna: Izdržljiv filter za efikasno mokro usisavanje

STIHL element filtera od PET-vune za STIHL mokro i suvo usisavanje može se koristiti na ciljan način za efikasno čišćenje vazduha, pa i tečnosti. Filter visokog kvaliteta skuplja nečistoće i pouzdano ih filtrira. Područja primene su široka: za usisavanje na spoljašnjim kućnim površinama kao i za profesionalnu upotrebu u radionicama, na gradilištima, u službama za čišćenje i u industriji. STIHL element filtera napravljen od PET-vune je idealan za mokro usisavanje. Nakon više upotreba, možete jednostavno da isperete element filtera i da ga ponovo koristite čim se potpuno osuši. Ovo garantuje duži korisni vek i ekološki je prihvatljivo.

Element filtera od PET-vune je kompatibilan sa sledećim STIHL usisivačima za mokro i suvo usisavanje:Savet: Korist od sistema sa više filtera. Još veći stepen filtracije se dostiže kombinovanjem STIHL vreće za filter i STIHL elementa filtera od PET-vune.

Servis i saveti