2.348 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

AutoCut C 3-2: Glava za košenje za precizno raščišćavanje

STIHL AutoCut C 3-2 je savršen za sve vrste raščišćavanja. Poluautomatska glava za košenje olakšava primenu na ivicama travnjaka i omogućava košenje velikih površina sa motornom kosom bez zamene električnog alata. Ovo je omogućeno sofisticiranim dizajnom AutoCut C 3-2 glave za košenje sa dve linije sa prečnikom linije od 1,6 mm ili 2 mm. Tokom upotrebe, možete automatski podesiti liniju za košenje jednostavnim kuckanjem po tlu. Ovo vam štedi vreme i postiže tačne rezultate na živim ogradama, drveću, stepenicama i zidovima ili na velikim površinama.

Za aplikaciju košenja sa STIHL baterijskim motornim kosama FSA 57 koje su brze koliko i efikasne, STIHL AutoCut C 3-2 možete dopuniti sa STIHL linijama za košenje spolja bez potrebe za otvaranjem kućišta.

Napomena: Glave za košenje se smeju koristiti samo sa posebnim štitnikom za košenje ili STIHL univerzalnim štitnikom za glave za košenje i metalne alate.

AutoCut C 3-2

Servis i saveti