31.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

FSA 57 baterijska motorna kosa u kompletu sa AK 10 baterijom AL 101 standardnim punjačem: za tiho i efikasno košenje

Ako još nemate STIHL AK sistem električni alat, vredi da kupite STIHL FSA 57 kao komplet. Pored trimer travnjaka visokog učinka sa izuzetnim učinkom košenja, paket takođe uključuje kompaktnu STIHL AK 10 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 101 standardni punjač, što znači da možete odmah da počnete sa negom travnjaka. Ovaj bežični trimer za travu je vrlo tih, tako da možete čak i da ga koristite u okruženju sa osetljivošću na buku.

Ovaj trimer za travu je specijalno dizajniran kako bi vam omogućio da ergonomično radite: dužina vratila se može podesiti pritiskom na dugme. Takođe možete da podesite rukohvat bez alata. Ručka mekog prianjanja sa kontrolnom polugom izuzetno lako prianja i apsorbuje neke od generisanih vibracija. Precizno i lagano trimovanje oko biljaka poput drveća i šiblja, kao i oko objekata, podržava nosač odstojnik koji se može preklopiti na gore ili na dole. Komplet bežičnog STIHL FSA 57 trimera za travu sa AK 10 baterijom i AL 101 standardnim punjačem je standardan sa STIHL AutoCut C 3-2 glavom za košenje, koja se može puniti bez alata.

STIHL preporučuje upotrebu okrugle tihe linije za košenje za bežične trimere za travu sa glavom za košenje, pošto se time smanjuju emisije dok radite, a takođe je i dokazano efikasno na testovima. To bateriji pruža korisni vek i do 10% duži od okrugle glave za košenje, sa istim učinkom rezanja. Zato STIHL bežični trimeri za travu sa glavom za košenje imaju okruglu i tihu liniju za košenje kao standard.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 57 bežičnim trimerom za travu i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

FSA 57 Set

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina2,6 kg
Nivo pritiska zvuka74 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka89 dB(A) 1)
Vibration level, left/right with plastic tool4/4 m/s² 2)

Servis i saveti