3.867 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Kombinovani kanister: Gorivo i ulje za lanac u jednom kanisteru

STIHL kombinovani kanisteri su efektivno rešenjeako radite sa vašom STIHL motornom testerom na benzinski pogon  u dužim vremenskim periodima. Profesionalci i domaći korisnici podjednako mogu da pune svoje motorne testere ili dodaju ulje iz robusnog iz UN odobrenog kanistera u bilo kom trenutku, preko dostavljenog otvora. Zahvaljujući poklopcima koji nisu predviđeni za decu, tečnosti se adekvatno skladište u STIHL kombinovanom kanisteru. Kombinovani kanisteri napravljeni od transparentne plastike omogućavaju vam da pratire nivo napunjenosti u svakom trenutku bez potrebe da otvarate poklopac. Preporučujemo praktični STIHL sistem za punjenje goriva i STIHL sistem za punjenje ulja za lanac kao opcione dodatke za kombinovane kanistere, za lako i čisto doziranje i punjenje goriva ili ulja.

Kombinovani kanisteri su dostupni u standardnim, profesionalnim i malim verzijama. Profesionalni kombinovani kanister poseduje 2 dodatna otvora za sistem za punjenje i za vaše alate. (Sistem za punjenje i alati nisu uključeni u isporuku.)

STIHL kombinovani kanisteri su dostupni u sledećim dizajnima i bojama:
  • Manji za 3 litra goriva i 1,5 litara ulja za lanac: Narandžasto (stavka br. 00008810124)
  • Standardno za 5 litara goriva i 3 litra ulja za lanac: Narandžasto (stavka br. 00008810111) i transparentno (stavka br. 00008810120)
  • Profesionalno za 5 litara goriva i 3 litra ulja za lanac: Narandžasto (stavka br. 00008810120) i transparentno (stavka br. 00008810123)
Dodatne informacije:
  • Materijal: plastika
Kombi-Kanister orange, Standard

Servis i saveti