34.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Novo
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

MS 182 benzinska motorna testera: Blista u održavanju terena

Snažna benzinska motorna testera STIHL MS182 je posebno idealna za sečenje ogrevnog drveta, kao i za upotrebu u hortikulturi, uređenju i održavanju terena. Zahvaljujući svom motoru visokih performansi, ova motorna testera se može koristiti za veoma širok spektar zadataka, bilo da ste domaći korisnik, profesionalac u hortikulturi i pejzažu, ili trgovac. Sa MS 182 moguće je čak i obaranje manjih stabala.

Snažni STIHL 2-MIX motor MS 182 ne samo da obezbeđuje odlične performanse sečenja, već je i ekonomičan. STIHL antivibracioni sistem vam pomaže da udobno radite sa motornom testerom, jer štiti vaše mišiće i zglobove. Kontrola sa jednom polugom vam takođe omogućava da kontrolišete sve funkcije ove benzinske motorne testere samo jednom rukom. Vaš rad je takođe olakšan stabilnim graničnikom. Pomaže vam da čvrsto držite testeru na drvetu za precizan rez. Robusni filter od flisa obezbeđuje duge intervale održavanja. Dostupni su specijalni poliamidni filteri za rad u snegu.

Još jedna praktična karakteristika STIHL MS 182: Nakon pauze u radu, motor je odmah spreman za ponovno pokretanje, jer se kombinovana poluga sa funkcijom zaustavljanja automatski vraća u radni položaj. Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava jednostavno zatezanje lanca, svedeći prekide u radu na minimum.

Dijagnostička utičnica je korisna za održavanje vaše STIHL MS 182 benzinske motorne testere. Ovo će vašem  STIHL specijalizovanom prodavcu pružiti informacije o dizajnu mašine, veku trajanja i uputstvima za popravku i održavanje.

Tehnički podaci

Dužina vodilice35 cm
Pomeranja35,8 cm³
Snaga1,6/2,2 kW/KS
Težina4,6 kg 1)
Odnos snage i težine2,8 kg/kW

Servis i saveti