5.509 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Multifunkcionalni alat: Idealan za podešavanja karburatora, instalaciju svećica i manja održavanja

Sa širokim opsegom funkcija, STIHL višenamenski alat je pogodan za domaće korisnike i profesionalce. Kombinovani alat utičnice koji uključuje 2 širine, od 19 mm i 13 mm ili 19 mm i 16 mm, može se koristiti za labavljenje svećica ili labavljenje i zatezanje matica na poklopcu lančanika. Uz 3,5 mm ravni odvijač možete lako da podesite karburator vaše STIHL motorne testere. Možete ga koristiti za brzo uklanjanje ostataka ulja i prljavštine iz žleba vodilice, tako da vaša vodilica može i dalje da radi nesmetano. TX 27 Torx odvijač uključen u STIHL multifunkcionalni alat, kao i alat za svećice, omogućavaju lako uklanjanje i instalaciju svećica i druge poslove održavanja mottorne testere.

Zahvaljujući robusnom plastičnom kućištu, STIHL multifunkcionalni alat je potpuno zaštićen od spoljašnjih uticaja kada se sklopi. Praktična najlonska torba sa gajkom za kaiš je takođe uključena. Ovaj pomoćnik za svaku svrhu je uvek pri ruci.

Kombinovani ključ

Servis i saveti