11.790 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Laka šina za najzahtevnije profesionalne zadatke

STIHL Rollomatic ES Light vodilica, 3/8", 1,6 mm, zadovoljava najviše profesionalne zahteve. Oštrica motorne testere je pogodna za sve radove na sakupljanju drveta u šumarstvu, na primer upotrebu STIHL MS 500i. Specijalni čelik koji se koristi je niskog nivoa habanja, a šupljine su glodane i zavarene pomoću specijalnog procesa upotrebe lasera. Ovo čini laganu Rollomatic ES Light vodilicu, 3/8", 1,6 mm idealnom za vrlo teške zadatke koji postavljaju visoke zahteve materijala pred korisnike. Čak i vrlo tvrdo drvo se može lako i bezbedno obraditi zahvaljujući krutoj spoljašnjoj i unutrašnjoj konstrukciji ove STIHL Rollomatic ES Light vodilice.

Uz 30% uštede težine u poređenju sa STIHL Rollomatic ES, lagana vodilica pruža odlučujući doprinos niskoj sistemskoj težini. Ova ušteda težine takođe podržava produženi rad pogodan za leđa. Vrh vodilice je potpuno zamenljiv. Zatvoreni ležaj na vrhu lančanika čini da vodilicu ne morate da održavate.

Tehnički podaci

Podela skretne zvezde9,32mm/3/8"
Širina žleba1,6mm/.063"
Vodilica s oklopljenim vrhom3003
Broj zubaca skretne zvezde11
Dužina vodilice50cm/20",63cm/25",71cm/28",80cm/32",90cm/36"

Servis i saveti