207.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinska motorna testera M5 500i: šumarska testera visokog učinka sa STIHL Injection za rad sa debelim drvećem

STIHL MS 500i motorna testera na benzinski pogon je idealna za radove u šumi. Pre svega, omogućava vam da efikasno obrađujete debelo drveće na osnovu visokog učinka i jednostavne upotrebe ovog alata. Zahvaljujući laganom dizajnu i dinamičkom ponašanju okretača, ova izuzetno pokretljiva motorna testera zadivljuje ne samo prilikom seče i rezanja po dužini, već i prilikom orezivanja.

MS 500i je prva motorna testera na svetu koja ima elektronski kontrolisano ubrizgavanje. Inovativna STIHL Injection tehnologija garantuje optimalan učinak motora i izuzetne karakteristike pokretanja, bez obzira na nadmorsku visinu i okolnu temperaturu. Senzori mere vazdušni pritisak i unutrašnju i spoljašnju temperaturu, i prenosi informacije kontrolnoj jedinici. Ovim putem se identifikovane vrednosti mogu koristiti za utvrđivanje optimalne količine goriva i vreme paljenja. Kao rezultat toga, merenje goriva se garantuje otvaranjem i zatvaranjem ventila. STIHL Injection je stoga sinonim za rapidno ubrzanje, izuzetno visoku snagu i malu težinu:

  • lanac ubrzava od 0 km/h do 100 km/h za 0,25 sekundi.
  • MS 500i ostvaruje najbolji odnos snage i težine na tržištu: bez premca 1.24 kg/kW.

Elektronski kontrolisano ubrizgavanje goriva se odvija u oprobanom STIHL 2-MIX motoru, koji nudi visok učinak uz nisku potrošnju goriva. Motorna testera na benzinski pogon poseduje STIHL ElastoStart za zaštitu vaših mišića i zglobova. Njen HD2 filter za vazduh, pričvrsne matice na poklopcu lančanika, pumpa za ulje sa kontrolisanom isporukom, poklopac za gorivo bez alata i zatezanje lanca sa bočnim montiranjem čine vrhunske karakteristike.

MS 500i

Tehnički podaci

Dužina vodilice50 cm
Pomeranja79 cm³
Snaga5/6,8 kW/KS
Težina6,2 kg 1)
Odnos snage i težine1,24 kg/kW

Servis i saveti