1.896 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

FS Plus komplet za negu i čišćenje: Čišćenje i nega trimera za travu i motornih kosa

Sa STIHL FS kompletom za čišćenje & i negu, možete da čistite i održavate vaše STIHL trimere za travu i motorne kose brzo i lako. Ovo garantuje dugačak korisni vek za vaše trimere za travu. U STIHL FS paketu za čišćenje & i negu imate prava sredstva za čišćenje i proizvode za održavanje kombinovane u jednom paketu.

Ovo vam omogućava da dekontaminirate vašu opremu i sačuvate je za skladištenje. Takođe treba da redovno podmazujete menjač radi smanjenja habanja. Savetujemo vam da nosite radne ili zaštitne rukavice prilikom čišćenja i održavanja vašeg trimera za travu.

Da li su vam naši STIHL trimeri za travu ubedljivi i da li biste želeli da ih na odgovarajući način čistite i održavate, a da pritom uštedite novac? Zatim upotrebite naš paket iz specijalne ponude za čišćenje i održavanje trimera za travu i motornih kosa. Ovo uključuje:

  • 500 ml Varioclean: Specijalni čistač uklanja organsku prljavštinu čim se naprska na lance testere, vodilice, oštrice i kućišta mašina. Biorazgradivi surfaktanti rastvaraju smolu, ulja ili mrlje od trave i mogu se lako isprati vodom.
  • 400 ml STIHL Multispray: Transparentni Multispray neutralnog mirisa ima dvostruki efekat. Kao multifunkcionalno ulje, zadivljuje svojim dobrim podmazivanjem. Pored toga, rastvara prljavštinu i čestice koje se lepe. Takođe ostavlja zaštitni film koji se ne stvrdnjava.
  • 80 g Superlub FS: STIHL Superlib FS ulje za menjač visokog učinka je idealno za brzo rotirajuću transmisiju STIHL trimera za travu. Takođe poseduje izuzetnu adheziju ćak i u izloženim delovima menjača, čime se garantuje nisko habanje.

Servis i saveti