68.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pomeranja27 cm³
Težina7,8 kg
Nivo pritiska zvuka94 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka104 dB(A) 1)
Vibraciona vrednost desno1,5 m/s² 2)

Atomizer SR 200: Lagani uređaj za rad na teškom terenu sa velikim komforom nošenja

STIHL SR 200 benzinski atomizer je idealan za zemljoradnike, voćare i vinogradare u primeni za prskanje tečnosti. Jednoručna multifunkcionalna ručka uređaja STIHL SR 200 omogućava vam da udobno kontrolišete STIHL 2-MIX motor i dovodni ventil agensa prskanja jednom rukom. Funkcija jednostavnog pokretanja znači da se motor može pokrenuti brzo po hladnom vremenu zahvaljujući logici pokretanja uz jednokratan rad prigušnice i upotrebi ručne pumpe za gorivo. Benzinski motor pokreće točak duvača tako da generisani protok vazduha pokreće lišće grmlja i manje drveće i ravnomerno ih prska do visine od 2,5 m. Konusna, dovodna i dvostruka dovodna rešetka koje su dostavljene kao standard omogućavaju vam da podesite oblik i smer mlaza prskanja. Transparentni rezervoar za prskanje od 10 litara ima veliki otvor za punjenje i poklopac za izlivenim stegama. Ove funkcije olakšavaju punjenje STIHL SR 200 benzinskog atomizera. Izlivanja sprečava zaštitna ogrlicom na posudi, koja garantuje da zadnji jastučić neće doći u kontakt sa tečnošću.Leđni atomizer ima kompaktan dizajn, težak je 7,8 kg i dolazi sa udobnim sistemom za nošenje. Viosokokvalitetni pojasevi i konturisane zadnje ploče STIHL SR 200 odgovaraju obliku vašeg tela. STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove tokom upotrebe.

Nudimo širok opseg opcionih dodataka koji se mogu lako pričvrstiti za SR 200 atomizer, poput STIHL pojasa za kuk. Posebno korisno: STIHL komplet za pričvršćivanje pumpe pod pritiskom, koji vam omogućava da ostvarujete konstantnu količinu nanošenja na svakoj poziciji prskanja, bez obzira na razliku u visini između dizne i nivoa tečnosti u posudi. Ovaj praktičan dodatak takođe garantuje izuzetno mešanje tečnosti konstantnom cirkulacijom. Zahvaljujući višem pritisku, komplet za pričvršćivanje pumpe pod pritiskom se takođe može koristiti za kreiranje finije magle prskanja.

SR 200

Servis i saveti