19.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Nominalni napon10,8 V
Težina1,2 kg
Nivo pritiska zvuka75 dB(A)
Nivo snage zvuka86 dB(A)
Vibraciona vrednost levo2,9 m/s² 1)

GTA 26 baterijski sekač drveta u kompletu sa AS 2 baterijom i AL 1 standardnim punjačem: visok učinak rezanja drveća i žbunja

Ako još uvek nemate bateriju ili punjačSTIHL AS sistema vredi kupiti STIHL GTA 26 baterijski baštenski sekač granja kao komplet sa STIHL AS 2 litijum-jonskom baterijom i AL 1 standardnim punjačem. Takođe ćete dobiti širok opseg STIHL dodataka.

U komplet je uključeno:

Ovaj komplet znači da možete odmah da počnete sa orezivanjem drveća i šiblja u domaćim uslovima. Snažni rezovi STIHL 1/4" PM3 lanca testere takođe čine usitnjavanej zelenih odsečaka ili druge radove sa drvetom mnogo lakšim. Kontrolna ručka koja ne proklizava čini ovaj baštenski sekač izuzetno ergonomičnim, a fleksibilni štitnik čuva vaše ruke. Baštenski sekač grana je vrlo lak za negu i održavanje, pošto STIHL GTA 26 poklopac lančanika i leptir matica olakšavaju zamenu lanca bez potrebe za dodatnim alatom..

Možete čak da koristite STIHL GTA 26 da napravite vaše kućne dekoracije, poput elegantne lampe od grana ili rustičnog pomoćnog stola.

Naš pregled za STIHL vreme rada i punjenja baterija prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL GTA 26 baštenskim sekačem i koliko vremena je potrebno da se napuni instalirana baterija.

Note: STIHL AS 2 litijum-jonska STIHL AS sistem baterija upotrebljena u GTA 26 takođe se može koristiti sa STIHL HSA 26 baterijskim makazama za živu ogradu ali ne i sa njihovim prethodnikom, STIHL HSA 25 (van proizvodnje).

Napomena: AS 2 baterija je sertifikovana u skladu sa klasom zaštite IPX4.

GTA 26

Servis i saveti