STIHL baterijski AS sistem: Za radove u dvorištu i oko kuće

Izuzetno kompaktni uređaji novog AS sistema su jednostavni za upotrebu i idealni su za izvođenje preciznih radova u dvorištu i oko kuće. Zamenjiva baterija pouzdano pruža potrebnu energiju.

 STIHL uređaji u AK sistemu, accu sekač GTA 26, accu trimer za šišanje žive ograde HSA 26 i accu usisivač SEA 20
Logotip AS sistema kompanije STIHL u vidu zelene ikone baterije

AS sistem kompanije STIHL

Vaša bašta je Vaš hobi? Da li uglavnom sezonski obavljate manje radove na travnjaku i drveću, ili samo usisavate manje površine u garaži, radionici i u automobilu? Onda su uređaji AS sistema pravo rešenje za Vas.

Kompaktni baterijski uređaji AS sistema su zbog jednostavnog rukovanja savršeni za povremeno korišćenje. Zahvaljujući malim dimenzijama, ovi uređaji se mogu lako odložiti kada se ne koriste. Ipak, odlikuju se vrhunskim performansama i izdržljivošću. Energiju koja  pokreće uređaje AS sistema, pouzdano obezbeđuje zamenjiva litijum-jonska baterija.

Uređaji AS sistema 

AS sistem obuhvata tri baštenska uređaja: STIHL baterijske makaze za živu ogradu HSA 26, baterijski sekač drveta GTA 26 i baterijski ručni usisivač SEA 20.

STIHL baterijske makaze za živu ogradu HSA 26

STIHL baterijske makaze za živu ogradu HSA 26 su idealane za održavanje žbunja i precizno podrezivanje ivica travnjaka, a sledeći video objašnjava zašto.

Žbun se orezuje STIHL accu trimerom za živu ogradu HSA 26

Baterijske makaze živu ogradu HSA 26

Savršeno održavanje žbunja i ivica travnjaka pomoću HSA 26. Praktične STIHL baterijske makaze za živu ogradu idealne su za održavanje manjih živih ograda i ukrasnog drveća sa malim listovima. Ivice travnjaka mogu se brzo i precizno podrezati uz pomoć sečiva za travu koje je se nalazi u setu. 

STIHL sekač drvetA GTA 26 

U pogledu performansi, efikasnosti i rukovanja, STIHL sekač GTA 26 ima mnoge prednosti pri održavanju bašte. Sledeći video prikazuje najvažnije razloge za rad sa GTA 26.

Granje žive ograde se orezuje STIHL accu sekačem GTA 26

Baterijski sekač GTA 26

Sekač STIHL GTA 26 jednostavan za upotrebu sa zamenljivom litijum-jonskom baterijom od 10,8 V idealan je za orezivanje drveća i žbunja ili za poslove koji podrazumevaju fine radove sa drvetom.

Od sečenja do orezivanja granja: Tako radi GTA 26

STIHL ručni usisivač SEA 20 

STIHL ručni usisivač SEA 20 idealan je za snažno i praktično čišćenje Vaše radionice. Saznajte više o SEA 20 u videu u nastavku.

Muškarac STIHL accu usisivačem čisti plafon radionice

Baterijski usisivač SEA 20

STIHL baterijski usisivač Vam omogućava da sa lakoćom čistite manje, suve površine i uglove. Kompaktni dizajn, snažna usisna snaga i različiti nastavci za usisavanje omogućavaju fleksibilnu i preciznu upotrebu. Mala težina, udobna mekana ručka i integrisano rešenje za zaključavanje čine rukovanje praktičnim i jednostavnim.

Testirajte sada sve uređaje AS sistema!

Pribor

Kako bi uređaji AS sistema uvek besprekorno radili, za AS sistem je dostupan širok izbor praktičnog pribora, kao što su baterije, punjači i još mnogo toga.

Primer trajanja rada baterije AS sistema

Baterijski uređaji AS sistema nisu samo kompaktni i praktični već i izdržljivi i snažni.* To ih čini idealnim za održavanje kuće i dvorišta. Nije važno da li oblikujete živu ogradu, orezujete voćke ili usisavate prljavštinu, AS sistem je uvek spreman da Vam pomogne.

Ovde možete da pronađete pregled trajanja rada i vremena punjenja STIHL baterija za sve baterijske uređaje. 

Uređaj Vreme rada po punjenju baterije* Primer upotrebe*
HSA 26 Do 110 min Pri trimovanju do 30 kugli šimšira
GTA 26 Do 25 minuta U toku sečenja grana (ø 4 cm) do 80 rezova
SEA 20 Do 14 minuta Prilikom usisavanja prljavštine

*Navedene vrednosti vremena rada po pojedinačnom punjenju baterije i podaci o površini su okvirni i mogu da variraju u zavisnosti od primene i materijala koji se seče.

Još više za tehnološke entuzijaste