165.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Bušač za zemlju BT 131: Snažam uređaj za bušenje zemljišta

STIHL BT 131 bušač za zemlju može se koristiti za bušenje rupa i do 300 mm u prečniku, što čini BT 131 bušilicu za jednog korisnika idealnom za baštovane i pejzažne arhitekte, kao i za one koji rade u voćnjacima i građevinskoj industriji, za postavljanje bandera, kopanje rupa za sadnju i slivničkih šahtova ili uzimanje uzoraka tla. Oštre burgije bušača za zemlju i vretena sa reznim oštricama efikasno probijaju čak i kamene površine.

STIHL 4-MIX® motor proizvodi snagu neophodnu za bušenje. Pored svoje snage i nesmetanog rada, takođe je jeftin za održavanje, pošto ne zahteva nikakvo servisiranje ulja. Sistem filtera za vazduh sa velikim papirnim filterom dozvoljava duge intervale čišćenja, a takođe pouzdano štiti motor STIHL BT 131 bušača za zemlju.

STIHL BT 131 bušač za zemlju je dizajniran kao alat za jednog korisnika i kao takav ima jednoručnu multifunkcionalnu ručku, sa svim funkcijama kontrole motora integrisanim u levoj ručki. To znači da uvek treba da čvrsto držite STIHL BT 131 bušač za zemlju. Okvir ručke sa prigušenim vibracijama garantuje rad bez napora. Tokom rada možete lako i precizno da usmeravate bušač za zemlju, pošto veliki potporni jastučić uvek udobno stoji na telu tokom bušenja. U slučaju da naiđete na tvrdi sloj dok radite, kočnica QuickStop bušilice garantuje veću bezbednost: ako se STIHL BT 131 bušač za zemlju zaglavi u zemlji, kočnica se aktivira čim kočiona poluga dotakne butinu korisnika. Bušilica se odmah zaustavlja i može se lako odvrnuti sa tla.

BT 131

Tehnički podaci

Pomeranja36,3 cm³
Snaga1,4/1,9 kW/bhp
Težina10 kg 1)
Nivo pritiska zvuka92 dB(A) 2)
Nivo snage zvuka100 dB(A) 3)

Servis i saveti