41.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Praktični benzinski duvač BG 56

STIHL BG 56 benzinski duvač je zgodan i lak za upotrebu. Ovaj duvač lišća sa okruglom diznom efektivno podržava vlasnike kuća, pejzažne arhitekte i komunalne radnikekoji treba da uklone lišće ili odsečke trave brzo i efikasno. Možete koristiti uređaj od 4,1 kg na različite načine.

Duvač lišća se napaja STIHL 2-MIX motorom. Možete udobno upravljati STIHL BG 56 duvačem pomoću ergonomično oblikovane ručke na alatu koji integriše jednoručni rad i dugme za zaustavljanje. Zahvaljujući ručnoj pumpi za gorivo, možete da sipate gorivo direktno u karburator pritiskom na dugme. Ovim se smanjuje broj povlačenja potrebnih za pokretanje alata, čak i nakon duže pauze u radu.

Možete da nadogradite STIHL ElastoStart da biste izbegli potrebu za naglim pokretima tokom procesa pokretanja. Takođe možete opremiti ovaj STIHL BG 56 benzinski duvač lišća opcionim STIHL kompletom za čišćenje oluka radi čišćenja oluka.

BG 56

Tehnički podaci

Pomeranja27,2 cm³
Težina4,1 kg
Sila duvanja13 N 1)
Maks. brzina vazduha71 m/s
Protok vazduha700 m³/h

Servis i saveti