47.199 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Duvač velikog kapaciteta

STIHL BG 86 benzinski duvač je težak svega 4,4 kg, zbog čega je lak za rukovanje i svestran za upotrebu. Bez obzira na to da li ste vlasnik kuće, kućepazitelj, pejzažni arhitekta ili komunalni radnik, možete da koristite ovaj električni alat za efektivno čišćenje lišća i odsečaka trave sa spoljašnjih površina. Možete da radite sa okruglom diznom ili da se opredelite za pljosnatu diznu, koja nudi širok protok vazduha za rad blizu tla. Ovo garantuje da se BG 86 duvač lišća čak može i koristiti za čišćenje većih površina. Zahvaljujući HD2 filteru, STIHL BG 86 duvač je takođe pogodan za rad u prašnjavom okruženju.

Uprkos svom kompaktnom dizajnu, duvač lišća je snažan i efikasan zahvaljujući STIHL 2-MIX motor. U međuvremenu, STIHL ElastoStart garantuje lagano proces pokretanja bez ikakvih naglih pokreta. Jednoručni rad znači da možete da držite ruku na ručki dok upravljate duvačem. Poluga za blokadu komande gasa sa dugmetom za zaustavljanje omogućava vam da udobno podešavate željenu snagu duvanja na STIHL BG 86 za konkretne zadatke i da zaustavite električni alat pritiskom na dugme. Benzinski duvač lišća takođe poseduje STIHL antivibracioni sistem, koji štiti vaše mišiće i zglobove dok radite.

Dodavanjem nadogradivog STIHL kompleta za čišćenje oluka, takođe možete koristiti duvač za efektivno čišćenje oluka. I sa dodatkom opcionog STIHL kompleta za produžetak usisivača,možete da upravljate STIHL BG 86 kao usisivačem lišća i vakuumskim usitnjivačem.

BG 86

Tehnički podaci

Pomeranja27,2 cm³
Težina4,4 kg
Sila duvanja15 N 1)
Sila duvanja15 N
Maks. brzina vazduha170 mph

Servis i saveti