31.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

BGA 57 komplet baterijskog duvača sa AK 20 baterijom i AL 101 standardnim punjačem: za udobno čišćenje manjih površina

STIHL BGA 57 bežični duvač je zgodan duvač za kućne zadatke, koji zatim možete koristiti za brzo i efektivno uklanjanje lišća i nečistoće sa manjih površina. Sa samo 2,3 kg (bez baterije), STIHL BGA 57 bežični duvač lišća je vrlo lagan. Pošto je ovaj duvač lišća takođe vrlo tih, možete čak i da ga koristite u područjima sa osetljivošću na buku. Ako još uvek nemate STIHL AK-System bateriju ili punjač, možete ih direktno poručiti u isto vreme. Ovaj komplet uključuje STIHL AK 20 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 101 standardni punjač kao standard. Nudi pravu kombinaciju za spontanu upotrebu, uz kratko vreme pražnjenja. Možete da koristite bilo koju bateriju iz STIHL AK sistema sa kompaktnim BGA 57 bežičnim duvačem u kompletu.

Ručka sa mekim prianjanjem iz STIHL BGA 57 sa AK 20 i AL 101 baterijom pruža vam udobno i bezbedno prianjanje. Cev duvača sa 3 podesive dužine i sa okruglom diznom može se prilagoditi vašoj visini za rad koji prija leđima. Možete povećati efektivnu brzinu vazduha uz opcionu STIHL pljosnatu diznu, koja je korisna prilikom čišćenja teškog ili vlažnog lišća, na primer. Pogledajte naš video da biste videli prednosti STIHL BGA 57.

Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL BGA 57 i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

BGA 57 Set

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina2,3 kg
Max. brzina vazduha55 m/s
Maksimalni protok vazduha620 m³/h 1)

Servis i saveti